Demotivalo profilja

Demotivalo Utolsó bejelentkezés 2011-08-07 20:27:41
Átlagos értékelés 708.19
Képek száma a főoldalon1968
Hozzászólások száma 4

Legutóbbi hozzászólásai

Hozzászólás elküldve Bejegyzés címe
2012-04-13 18:45:24 Demotiváló - Napidoktor nyereményjáték
2011-06-23 20:22:42 Vélemény
2011-06-17 01:42:23 Házikedvencek
2011-06-15 16:23:21 Traffipax

Kedvencei

Az igaz barátság Nagyi Vannak kedves emberek Órákig beszélgetek vele

Osztálykirándulás

Osztálykirándulás
 
Osztálykirándulás, amikor a diákok a tanárok háta mögött isznak, a tanárok meg a diákok háta mögött..

Osztálykirándulás - Osztálykirándulás, amikor a diákok a tanárok háta mögött isznak, a tanárok meg a diákok háta mögött..

14034

Álmok

Álmok
 
Álmok. Soha ne add fel őket.

Álmok - Álmok. Soha ne add fel őket.

23968

Hibák

Hibák

Hibák -

9063

Demotiváló süti

Vettünk egy csipet kakaót, pár szem mogyorót, meghintettük csokoládéval, sütivé gyúrtuk, megsütöttük, matricát raktunk mellé... és így megalkottuk a világ első DEMOTIVÁLÓS süteményét!

7420

Demotiváló - Napidoktor nyereményjáték

Hosszú ideje csend honolt a Demotiváló háza táján és örömmel jelentjük be Nektek, hogy ezt a csendet a lehető legkedvezőbb módon törjük most meg!

Októberben elértünk egy igen nagy mérföldkőhöz a Demotiváló történetében, az oldal Facebook rajongóinak száma elérte a 100 000 főt, mi pedig ennek az eseménynek a megünneplésére nem mást, mint egy nyereményjátékot ígértünk Nektek. Kezetekbe adtuk a döntés jogát, megszavazhattátok, hogy mit sorsoljunk ki a Demotiváló olvasói között, a választásotok pedig a lehetőségek közül az Xbox 360 játékkonzolra esett!

Tudjuk, hogy azóta eltelt pár hónap, tudjuk, hogy sokat késtünk vele, de most annál büszkébben jelentjük be a Demotiváló első igazi nyereményjátékát! Bár eredetileg csak egy Xbox 360-at ígértünk, azóta a 100 000 fő 150 000 főre nőtt, úgyhogy úgy döntöttünk a minimum az, hogy ennek arányában növeljük a nyereményjáték tétjét is. A Demotiváló olvasói, azaz Ti így nemcsak egy Xbox-ot nyerhettek, hanem egy rituális fürdőzéssel egybekötött arab hangulatú wellness hétvégét is az Amira Boutique Hotel Hévíz Wellness & Spa**** exkluzív szállodájában. És ha még ez sem lenne elég, az eddigiekhez hozzácsapunk 5 db igazán egyedülálló kiegészítőt, a Demotiváló hivatalos pendrive-jait!


A játékban való részvételhez két feltétel szükséges:

1. Legyél regisztrált felhasználója a Demotivalo.net-nek. Ha még nem vagy az, akkor ezen válátoztatni a következő linken keresztül tudsz: DEMOTIVÁLÓ REGISZTRÁCIÓ

2. Töltsd ki a napidoktor.hu oldalához tartozó nyereményjáték űrlapot, melyet a következő linken keresztül tudsz elérni: NAPIDOKTOR.HU NYEREMÉNYJÁTÉK

Ha mind a két feltételnek eleget tettél, nincs más dolgod, mint hátradőlni és várni (jobb esetben a Demotiválót lapozgatni) 2012. május 4-ig, ugyanis ezen a napon sorsoljuk ki a nyerteseket. A szerencsések nevét nálunk, azaz a Demotivalo.net-en és a napidoktor.hu-n egyaránt megtaláljátok majd a sorsolás után.

Reméljük minél hamarabb sor kerül a következő mérföldkő elérésére és újabb ajándékokat szórhatunk szét köztetek!

Addig is kívánjuk Nektek a legjobbakat!

a Demotiváló csapata
22325

Új funkciók a Demotiválón

Az utóbbi napokban néhány olyan változás történt a Demotiválón, melyek segítségével könnyebben tudjátok majd használni az oldalt.


Néhány ezek közül:


  • Örülünk, hogy az utóbb időben negyvenezernél is többen regisztráltatok hozzánk, és a hozzászólások száma napról-napra nő. Ahhoz, hogy a Demotiváló egy kulturált közösség maradhasson, a hozzászólások jobb felső sarkában elhelyeztünk egy "Jelentem" opciót. Ha olyan hozzászólást találsz, amely szerinted sértő, alpári, valamit reklámoz, vagy egyéb más probléma van vele, a Jelentem gomb megnyomásával tudomásunkra hozhatod. Mi minél hamarabb megnézzük az így jelentett hozzászólást, és eldöntjük, hogy van-e vele teendő (pl. szerkesztés, törlés, felhasználó törlése vagy kitiltása az oldalról, téma teljes lezárása)
    Fontosnak tartjuk elmondani, hogy ez a funkció nem arra szolgál, hogy a neked nem tetsző, a véleményeddel ellentétes hozzászólásokat töröltesd az oldalról. :) Ezt nem fogjuk megtenni.
    Használjátok ezt a funkciót, ha bármi nem idevalót láttok, jelentsétek bátran és segítünk a helyzet megoldásában!

  • A profiloldalak némi ráncfelvarráson estek át. Mostantól láthatod saját, illetve más felhasználók legutóbbi-, illetve összes hozzászólását, ugyanígy kedvenc képeit is. A profiloldalakat a felhasználónevekre kattintva érheted el.

  • Végre működik a toplista. Mostantól megnézheted a napi, heti, havi és az eddigi legnépszerűbb képeket is. A Toplistát a felső menüben találod.

Reméljük, hogy hasznosnak találjátok az új funkciókat. Természetesen nem érjük be ennyivel, tovább folytatjuk az oldal fejlesztését.


Ha ötleted, észrevételed van, a hozzászólásokban mindenképp jelezd! :) Köszönjük, hogy itt vagytok!


Jó szórakozást kíván,


a Demotiváló csapata

15411

Végre, végre! Megújult az Időkapu.com!

Régóta vártátok, és most itt van: teljesen megújult a Demotiváló egyik legrégebbi testvéroldala, az idokapu.com! Az Időkapu a múltat hasonlítja össze a jelennel, megmutatja, hogy milyen változásokat hozott számunkra az elmúlt néhány év, évtized, évszázad.

Ha szereted a Demotiválót, biztosak vagyunk benne, hogy az Időkapu is tetszeni fog. Természetesen az Időkapura is érvényes az idealogin regisztrációd, beküldheted az ötleteidet a Váróterembe, illetve szavazhatsz is mások alkotásaira.

Ha kíváncsi vagy, kattints ide: www.idokapu.com

Jó szórakozást kívánunk nektek a régi-új oldalhoz, illetve továbbra is várjuk észrevételeiteket, ötleteiteket.

a Demotiváló csapata
6411

Helyzetjelentés: megújult a Kommenthuszár, plusz néhány siker

Nem sokat pihentünk azóta, hogy sokak megelégedésére elindítottuk az Oszdmeg.com -ot és az idealogin rendszert, valamint szigorúbb moderációt vezettünk be a Demotiválón. A hét folyamán rengeteg minden történt, megpróbáljuk most összeszedni ezeket.

Megújul a Kommenthuszár!

Mint tudjátok, a Demotiválónak van több testvéroldala is, amelyeket szintén mi szerkesztünk (EZMIEZ, Klónok a neten, Időkapu, Kommenthuszár). Nos, a Demotiválós fejlesztések mellett ezeket sem felejtettük el, és fokozatosan átvezetjük rájuk minden újításunkat, amit a Demotiválón már megszokhattatok. Mindezt azért tesszük, mert szeretnénk, hogy ezek az oldalak interaktívabbak, pörgősebbek legyenek, hogy jobb szórakozást nyújtsanak számotokra.

Így kerül be ma az idealoginnal használható oldalak közé a Kommenthuszár. Ez az egyik legviccesebb oldalunk, netes hozzászólásokat, aranyköpéseket ("huszárkodásokat") gyűjtünk itt.
Ha még nem ismeritek, mindenképpen nézzétek meg: www.kommenthuszar.com . Biztosak vagyunk benne, hogy legalább olyan jól fogtok ott szórakozni, mint itt a Demotiválón. Természetesen Ti is feltölthetitek oda az általatok talált kommentekről készült képeket, illetve a Váróterem is működik már.
Ha már van regisztrációd, a Kommenthuszárra is érvényes a felhasználóneved és a jelszavad.

Elértük a 70.000 Facebook rajongót Néhány sikerről is szeretnénk beszámolni, amit nektek köszönhetően értünk el.
Az első, hogy tegnap elértük a 70 ezer rajongót Facebookon. Elég nehéz elképzelni ennyi embert, hiszen ez lassan megegyezik egy nagyobb magyarországi város teljes lakosságával.:)

Akik szereti a számokat, azoknak még néhány adat: 19 ezren regisztráltatok eddig az idealogin rendszerbe, 36 072 komment született a Demotiválón, 811 830 alkalommal szavaztatok (ebből közel 690 ezerszer pozitívan), 4027 kép került ki a Főoldalra.

Jelenleg első helyen állunk a Goldenblog 2011 versenyben

A másik nagy siker a Goldenblog szavazáshoz kötődik, hiszen ezen a HVG által szervezett éves versenyen jelenleg első helyezettek vagyunk a Kultúra-szórakozás kategória közönségszavazásán. Augusztus 21-ig, azaz a szavazás végéig még sok minden változhat, ezért arra bíztatunk, hogy ha szereted a Demotiválót, szavazz te is ránk az alábbi linken: http:///www.goldenblog.hu/szavazas.aspx, második kategória, azaz Kultúra-szórakozás.
Facebookon már leírtuk, hogy amennyiben a nyereménytárgyak bármelyikét megnyerjük, azt nektek fogjuk felajánlani valamilyen sorsolás formájában, hiszen a közönségszavazáson elért sikert nektek köszönhetjük.

A Demotiválón sem állt meg a fejlesztés, hamarosan szavazhatóak lesznek a kommentek, illetve más kisebb módosítások is várhatóak:)

Nagyon kíváncsiak vagyunk a visszajelzéseitekre a mostani újdonságokkal, illetve az elmúlt hét történéseivel kapcsolatban is (jobb lett a Főoldal?).

Köszönjük, hogy itt vagytok és jó szórakozást kívánunk valamennyi oldalunkon!:)

a Demotiváló csapata
848

Amire már régóta vártatok

Rengeteg visszajelzést kapunk tőletek azzal kapcsolatban, hogy a Demotiválóra olyan képek is felkerülnek, amelyek valójában nem ide valóak.

Egy percig sem tagadtuk: ez bizony így van. Amikor két hónapja elindítottuk az új rendszert, azaz szabaddá tettük a képek beküldését és elindítottuk a Várótermet, nem lehettünk erre a hatalmas változásra felkészülve. Ennek volt az a következménye, hogy a Demotiváló tartalmilag megváltozott.

Most ezen szeretnénk segíteni. Hetek óta ígérjük a megoldást, és most úgy érezzük, itt van.
Az utóbbi két hónap nagyon tanulságosan telt számunkra. Rájöttünk, hogy a képet feltöltő látogatóink jelentős része csak azért tér be hozzánk, hogy megoszthassa azt Facebookon az ismerőseivel, vagy éppenséggel mindenkivel. Élteti kedvenc színészeit, kiírja magából a fájdalmat amit érez, kedvenc írójától idéz, stb.
Szerintünk ezzel nincsen semmi baj, sőt, elég nehéz szívvel töröltük (vagy éppen nem töröltük) az ilyen típusú képeket. Sokat lazítottunk a moderáción, gyakorlatilag minden bekerülhetett a Váróterembe, ami nem ütközött a Szabályzatba. Szimplán azért, mert rendesen utolért volna bennünket a népharag, ha a képek 95 százalékát töröltük volna. Így kissé felhígult az oldal tartalmilag, bár abban még mindig hiszünk, hogy a Demotiváló a magyar internet egyik legszórakoztatóbb oldala.

Ugyanakkor nem szeretnénk ennek a tartalommegosztó szerepnek végleg alárendelni a Demotiválót. Ezért indítjuk el a mai napon az Oszdmeg nevű testvéroldalunkat, az oszdmeg.com -ot.
Az Oszdmeg minden szempontból jobb alternatívát fog nyújtani azoknak, akik meg szeretnék osztani a világgal a fentebb részletezett műveiket. Gyakorlatilag bármit fel lehet tölteni az Oszdmegre, nincsenek kötött műfaji keretek, mint a Demotiválón. Teljesen szabadon választható stílusok, hátterek, betűszínek állnak rendelkezésre.

Az új oldalt a www.oszdmeg.com címen érhetitek el. Esetlegesen előfordulhatnak még hibák, ezeket kérjük, jelezzétek nekünk a kommentekben!

Ezzel párhuzamosan fokozatosan szigorítani fogunk a Demotiváló szabályain. Ezentúl lépéseket fogunk tenni abba az irányba, hogy a Váróterembe is csak olyan képek kerülhessenek fel, amelyek minden tekintetben megfelelnek a műfaj szabályainak, a többit pedig az oszdmeg.com -ra fogjuk ajánlani a feltöltőnek. Természetesen továbbra sem csak demotiváló képek lesznek nálunk, a kategóriákat fenn fogjuk tartani. Így kívánunk egy nagy lépést tenni abba az irányba, hogy minőségibb tartalmakkal találkozhassatok a Demotiválón. Van még jó néhány ötletünk, ezeket is hamarosan ismertetni fogjuk veletek. Bízunk benne, hogy az ezekkel elért eredmények elnyerik majd a tetszéseteket.

De van még más is.

Sokan biztosan számítottak rá, hogy a Demotiváló testvéroldalain is változtatni fogunk. Ez így van, már dolgozunk azon, hogy ezek az oldalak is megújuljanak, nevesül az Időkapu, a Klónok a neten, a Kommenthuszár és a többiek.

Egyvalami azonban hiányzott eddig: egy közös beléptető rendszer. Ugyanis nagyon kényelmetlen lenne, ha minden testvéroldalra külön kellene regisztrálnotok, külön kellene belépni, stb.
Emiatt tehát szükség volt egy ilyen rendszerre, amelyet idealoginnek neveztünk el. Az idealogin lesz a kulcsod az összes testvéroldalhoz, tehát ha bármely oldalunk tetején a Bejelentkezés menüpontra kattintasz, az az idealoginra fog továbbküldeni téged, ahol beléphetsz vagy regisztrálhatsz.Ha regisztráltál már a Demotiválón, akkor nincs teendőd: csak be kell írnod az eddigi felhasználónevedet és jelszavadat, és máris eléred régi Demotiválós profilodat, valamint az összes testvéroldalunkat is, például az Oszdmeget. Az összes adat hiánytalanul megmaradt, mivel az adatbázis nem változott, csak a belépés módja. Ha még nem regisztráltál, az idealogin.hu-n erre is van lehetőséged.

Reméljük, ez az újdonság is tetszeni fog nektek, főleg akkor, ha már a testvéroldalainkat is el fogjátok tudni érni vele. Ez nyár végéig meg is valósul. Az idealogin rengeteg új lehetőséget tartogat magában a későbbi fejlesztéseinkhez, mi nagyon izgatottak vagyunk ezzel kapcsolatban.

Összefoglalva tehát, elindult az Oszdmeg a www.oszdmeg.com címen, amellyel segíteni szeretnénk azoknak, akik alapvetően megosztás céljából töltötték fel eddig a Demotiválóra a képeiket, ezáltal elejét vesszük a Demotiváló felhígulásának. E két oldalra új közös beléptetőrendszerünkkel, az idealoginnel tudtok belépni.

Köszönjük, hogy türelmesek vagytok, amikor nehézségek merülnek fel az oldalon. Reméljük, hogy elégedettek lesztek az új szolgáltatásokkal és az elért eredményekkel. Újból köszönjük nektek, hogy nap mint nap itt vagytok, és hogy ezáltal, és a tanácsaitok által segítetek még jobbá tenni a Demotiválót. Nekünk is ez a célunk, ezen dolgozunk.

Üdvözöl benneteket:

a Demotiváló csapata
17417

Gőzerővel dolgozunk!

Bizonyára észrevettétek, hogy a felső menüben megjelent a Blog menüpont. Itt szeretnénk veletek megvitatni a Demotiváló jövőjével kapcsolatos elképzeléseinket, terveinket.

Akkor vágjunk bele!


Történtek nagyobb változások:

Rengeteg képet kell törölnünk. A beküldött képek körülbelül hatvan százaléka sohasem kerülhet a váróterembe, mert Szabályzatba ütköznek. Kattints ide, hogy néhány példát láss arra, milyen képeket szoktunk törölni!


Nagyon sokan kérdezitek tőlünk nap mint nap, hogy miért töröltünk egy-egy képet, hiszen semmilyen visszajelzést nem küldünk ilyenkor felétek. Mi is éreztük, hogy ez nincs jól, ezért változásokat eszközöltünk ezen a fronton.

Mostantól nem törlünk indoklás nélkül képeket. Rengeteg időt fordítottunk arra, hogy úgy alakítsuk át az eszközeinket, hogy lehetővé tegyék egy-egy beküldött kép törlése esetén a visszajelzést.
Mindez annyit jelent, hogy amennyiben valamelyik képed Szabályzatba ütközik, vagy szerkesztési, helyesírási hibát tartalmaz, e-mailt fogsz kapni a törlést követően a pontos okokról.
Ez volt az a funkció, amelyet a legtöbben kéretek tőlünk.

Mostantól tehát amennyiben eltűnik egy képed a Demotiválóról, mindenképp ellenőrizd az e-mailjeidet, mert ott fog várni az értesítés a törlés okáról. Mivel nekünk is új ez az egész, nézzétek el, ha a következő időszakban hibákat tapasztaltok ezzel a funkcióval kapcsolatban, illetve mindenképpen jelezzétek ezeket felénk.Több apró módosítás is történt:

- az utolsó néhány hozzászólás megjelenik a jobb oldali oszlopban, az új hozzászólások könnyebb láthatósága végett. Hamarosan nagyobb fejlesztések is lesznek a hozzászólásoknál. Várjuk a Ti ötleteiteket is!

- a képek alatt megjelenik a képen szereplő összes szöveg is, hogy kereső segítségével is megtalálhassátok kedvenceiteket


A következő napok várható változásai:

Közös beléptető rendszer a társoldalainkkal. Ez annyit jelent, hogy a Demotiváló társoldalaira is ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval kell majd bejelentkezned, egy külön erre a célra kialakított helyen. Nem kell mindig újból regisztrálnod, ha a társoldalainkra is szeretnél tartalmat feltölteni, ott hozzászólni, vagy szavazni.

Az új rendszer neve idealogin lesz, a szolgáltatás indulásakor részletes tájékoztatást fogtok kapni arról, hogy pontosan hogyan is fog kinézni ez az egész.

Reméljük, hogy ezeket az új funkciókat hasznosnak fogjátok találni. Ha kérdésetek, javaslatotok van ezekkel kapcsolatban, a hozzászólásokban várjuk őket.


Köszönjük, hogy itt vagytok és jó szórakozást kívánunk a Demotiválón!

a Demotiváló csapata
10812